Pàgines

18/4/13

NW abril

Dues il·lustracions més per la revista NW del mes d'abril. La primera fa un repas la trajectòria de l'associació de veïns de Reus, i la segona parla d'un cèlebre reusenc, Eduard Toda.


14/4/13

La guerra del mots

Després de 10 anys (deu) he tornat a il·lustrar un llibre de la sèrie Vaixell de Vapor (Sèrie taronja), de l'editorial Cruïlla. Jocs de paraules, guerra de mots, en divertits contes escrits per Miquel Pujadó.

12/4/13

Plumcake

Voleu saber com es va el veritable i autèntic Plumcake?
Doncs al la Revista dels Súpers num. 41 trobareu la recepta!

4/4/13

Nou àlbum del conillet Benet

Ja està a les llibreries un nou àlbum de la col·lecció de les aventures del conillet Benet: El conillet Benet fa de Sant Jordi. El conillet va néixer a la revista infantil Piu Piu i ha continuat les seves aventures en format àlbum, editats per Publicacions de l'Abadia de Montserrat. Dirigit a nens i nenes de 0 a 5 anys.
Si cliqueu aquí el podreu comprar des del web de PAMSA.



2/4/13

NW març

Aquestes dues il·lustracions són pels articles de la revista NW del mes de març. La primera parla del vermut de Reus, així que vaig trobar la ocasió per fer un petit homenatge a Cassandre a través del conegut anunci de Dubonnet. El segon article parla, bàsicament, de la queixa constant i general.