Pàgines

26/10/12

Cuadernos novembre

Aquesta és una de les dues il·lustracions que he fet per la revista Cuadernos de pedagogía d'aquest mes de novembre. Text de Jordi Collet sobre la col·laboració entre famílies i escoles per poder desenvolupar el projecte educatiu dels/les nens/es.

23/10/12

Cançons de falda

M'acaben d'arribar alguns exemplars del llibre Cançons de falda, editat per Publicacions de l'Abadia de Montserrat a partir de diferents il·lustracions dels llibres de la col·lecció Ballmanetes.
Al llibre hi ha una pàgina de cada il·lustrador: Luchini, Emma Schmid, Christian Inaraja, Carles Ballesteros, Dani Jiménez, Sebastià Serra, Irene Bordoy, Laura Miyasiro, Marta Balaguer i Mercè Canals.

16/10/12

NW octubre

Una de les dues il·lustracions que he realitzat per la revista NW del mes d'octubre: l'article, escrit per Toni Orensanz, parla sobre els il·lustres reusencs que desenterren o remouen una vegada morts. El cas més actual és el del general Prim, que després de desenterrat, el van passejar solemnement fins a l'hospital per tal d'analitzar-lo...

8/10/12

Mentider...

Preparant la expo "Mentider"...

Exposició de dibuixos automàtics, collage i altres tonteries, al Gravat de Vic.
De 12/10 al 25/11.
Inauguració: 12 d'octubre a partir de les 20h.
Pàgina de Mentider a FB: Cliqueu aquí

4/10/12

Revista dels Súpers num. 34

Una de les imatges que us trobareu si compreu la Revista dels Súpers d'aquest mes. Com es pot mesurar la pressió pulmonar?

2/10/12

Mentider

Exposició de dibuixos automàtics, collage i altres tonteries, al Gravat de Vic.
De 12/10 al 25/11.
Inauguració: 12 d'octubre a partir de les 20h.
Pàgina de Mentider a FB: Cliqueu aquí